2018. feb 06.

Bohém világ ez :)

írta: Bodó Kata
Bohém világ ez :)

Ahogy ígértem korábban, írok Nektek arról a különleges helyről, melynek meglátogatásához frizurát, ruhát választottam egy előző posztomban. Ez lesz a Berekai Art Studio Budapesten.

galeria_7.jpg

Kép: saját - hangulatkép a galériáról és Albert László festményeiről

Képzeljetek el egy gyönyörű, Andrássy úti szalont, ahol lehetőség van a művészetek minden formájával találkozni, legyen az festészet, szobrászat, divat, fotózás, filmezés, zene, tánc, irodalom, színház, filozófia, gasztronómia..egy szóval összművészet. Különleges tárlatvezetés - különleges társaságban - ezzel jellemezhetném, ha röviden akarnám az élményt megfogalmazni. Teljesebben a Berekai Art Studio Facebook oldalán olvashatjátok el a helyszín üzenetét a "Névjegy" fül alatt - érdemes!

galeria_1.jpg

Kép: saját - Kiss Bernadett Vivien énekelt nekünk

A szalon a nevét Berekai Juditról kapta. Ő látja itt vendégül a magyar kortárs művész világ elitjét. Látogatásomkor épp' Albert Lászlónak volt art-deco ihletésű festmény-kiállítása, valamint Kiss Bernadett Vivien énekelt musical részleteket. Kiss Bernadett Viviennel akkor ismerkedtem meg, de még így is sikerült közös témát találnunk. Szó esett operáról, ének-tanulmányokról és mindkettőnk jó barátjáról, Bokor Jutta operaénekesnőről. Ezt követően bejártam a galériát, majd Judittal, Oross Emmerich forgatókönyv író, rendező, producerrel és Pál Evelinnel, a Budapest Art Factory program-koordinátorával teázgattunk és beszélgettünk. Nehéz lenne felsorolni, mennyi témát érintettünk, de például oltári jó élmény volt Szász Endre festőről olyan történeteket hallani mint például egy ajándék Cadillac-sztorija, melyeket Oross Emmerich személyesen élt át vele Hollywoodban.

galeria_2.jpg

                                                      Kép: saját - Berekai Judittal teázunk

És hogy miért írok egy budapesti galériáról Nektek? - kérdezhetnétek Tolna megyei élménybeszámolóként. Válasz: azért, mert Berekai Judit eredetileg szekszárdi és szalonja lehetőséget biztosíthat különleges, Tolna megyei művészek bemutatkozására is. Ő magát fotósként, mecénásként is inspirálják a művészek és rendezvényeinek is ez a célja a közönség számára. A közeljövőben, február 24-én tartanak egy izgalmas programot "It's YOUR World" címmel, melyről részleteket a @bodokatablog Facebook oldalamon láthattok. Annyit itt is elárulok, hogy izgalmas programnak ígérkezik a következő vendégekkel:

kovetkezo_rendezveny.jpg

                     Kép: Facebook https://www.facebook.com/events/336293476853999/

 

Balogh Anna - előadóművész (Bűvészet & Stand up)
Juhász Nikoletta - sminkmester
Kiss Virág - szinkronrendező, szinkron színésznő, parfüm szakértő
Kontur Réka - ékszer és divattervező Kontur Fashion
Kovács Erika - divattervező KE Fashion
Mónáth Éva - fotográfus, EVAM - Divatfotózás a Te stílusodban
Pázmány Patrícia - stylist, Nefrit Stílus
Simon Zsófia - tulajdonos, operatív vezető, Holnap Ott a Bor webáruház
Vincze-Bor Viktória - divattervező Viwine
Vinkovics Zsuzsa - lakberendező VIZSUart

 

Köszönöm Juditnak a privát tárlatvezetést! Sok inspirációt kaptam! Ha további képeket néznétek a Berekai Art Studioról, akkor nézzétek meg a fotóalbumot a @bodokatablog Facebook  vagy a @bodo.kata.25 Instagram oldalamon!

A Berekai Art Studio címe: 1061 Budapest, Andrássy út 17.

Privát tárlatvezetésre Nektek is lehetőségetek van, ha előzetesen időpontot egyeztettek a +36 20 555 5855-ös mobilszámon!

Elérhető Facebookon és Instagramon.

Szólj hozzá

opera budapest fotó zene film galéria énekes divat festmény világ motiváció elit inspiráció musical rendező szobor gasztronómia összművészet művész andrássy út gyönyörű hollywood pozitív élmény producer bohém beszélgetések szalon art deco mecénás tárlatvezetés feltöltődés modern művészet albert lászló jó borok berekai judit berekai art studio különleges hely különleges társaság its your world művész világ