Kóstold meg Tolnát

Bodó Kata Blogja

Avagy elérhetőségeim

2017. december 13. 11:24 - Bodó Kata

Az ÜZLETI PARTNER KERESŐ nem egy kereső alkalmazás, hanem személyem.

A mai világban, ahol pár perc alatt rá lehet találni vállalkozásokra, személyekre azt gondolnánk, hogy nincs is létjogosultsága egy ilyen ötletnek, de a keresőoldalak elárulják bárkinek is, hogy az adott vállalkozás a megfelelő-e, megbízható-e, szakszerű-e, valóban az van mögötte, amit a profin megszerkesztett honlapja mutat?

A jól működő partnerkapcsolathoz szükséges a jó emberismeret, a megérzésre hallgatás, az utánajárás. Ezeket a folyamatokat segíthetek rendkívül széles ismeretségemmel felgyorsítani.

en_5.jpg

                                                                                                          Kép: Pintér Gitta

 

Helyi termék boltjába vevőt, beszállító kistermelőt, termékéhez felvásárlót, feldolgozó üzemet, üzleti partnert, szálláshelyéhez vendéget, mesterembert, szolgáltatót, alkalmazottat keres (Tolna megyében, országosan, külföldön)? Segítsek találni vállalkozása fejlesztéséhez ilyet? Kérjen tőlem egyedi árajánlatot problémája pontos megadásával!

Hírlevelet szeretne tőlem kapni Tolna megyei rendezvényekről, érdekességekről? Írjon nekem levelet az e-mail címemre és vegye fel velem a kapcsolatot!

E-mail: bodok25@gmail.com

 

facebook_instagram_pinterest.jpg

 

Facebook oldalamon  - bodokatablog - megtekintheti bejegyzéseimet.

Instagram oldalamon  - bodokatablog - folyamatosan frissülő képeim,

Pinterest oldalamon pedig - bodok25 - engem inspiráló ötletek várják.

 

 

 

Ha szimpatikus tartalmakat talál oldalaimon, kövesse és ajánlja azokat másoknak is!

 

A fejem a párom szerint olyan, mint egy élő telefonkönyv, vagy mint a Két kaliber című filmben a "Tudok Valakit Bobby"...bármilyen témában tudok lehetséges üzleti partnert szerezni. Gyorsan tudok társítani személyeket helyekhez, termékekhez, ami az Ön számára segítség lehet, számomra pedig kihívást, izgalmat és jó érzést jelent.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bodokata.blog.hu/api/trackback/id/tr3313495623