Kóstold meg Tolnát

Bodó Kata Blogja

Ki is Bodó Kata és mit csinál?

2017. december 12. 15:53 - Bodó Kata

balint_1.jpg

 

Bodó Katának hívnak és 2012 óta segítem a Tolna megyei lakosságot Szekszárdról híreimmel, programajánlóimmal, jó gyakorlatokkal, ötletekkel, inspirációkkal. Blogom a “Kóstold meg Tolnát” is a Tolna megyei termékekre, szálláshelyek szolgáltatásaira hívja fel a figyelmet.

Vállalkozásomat azzal a céllal hoztam létre, hogy az Ön - leginkább Tolna megyei - termékét, szolgáltatását népszerűsítsem. Ezt a munkát a mai kor igényeinek megfelelően, főként online módon végzem, hogy forgalmának növekedéséhez hozzájáruljak. Ebben segítenek online felületeim, mint honlapom, hírlevelem, blogom, 2 Facebook-, 1 Instagram oldalam (a későbbiekben Youtube csatornám és 1 Twitter oldalam).

Széles - hazai és nemzetközi - kapcsolatrendszerem is hozzájárul ahhoz, hogy Ön a lehető legjobb marketing munkát kapja tőlem (fotós, operatőr, reklám szakember, stylist, modellügynökség, online designer, ipari formatervező, nyomdász, zeneszerző és még sorolhatnám).

Amennyiben felkeltette érdeklődését munkám és szeretne szerepelni hírlevelemben, közösségi média oldalaimon, kérjen tőlem egyedi árajánlatot a bodok25@gmail.com e-mail címen!

  

 

 


 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bodokata.blog.hu/api/trackback/id/tr6513482251